Spørgeskemaundersøgelser ganske enkelt

Vi bistår med indsamling og analyse af data fra kunder og medarbejdere via online spørgeskemaer.

On-line surveys

Vi varetager dataindsamlingen for en række store virksomheder, når virksomhederne gennemfører undersøgelser blandt kunder og leverandører.

  • Vores medarbejdere har erfaring fra mange hundrede undersøgelser
  • Vi kan reagere hurtigt, hvis der opstår behov for ændringer under en igangværende undersøgelse
  • Vi designer skemaet med din virksomheds grafiske udtryk
  • Dine data håndteres sikkert
  • Vi kan levere en interaktiv rapport, eller vi kan eksportere data til dit foretrukne analysesoftware
  • Vi leverer en nyttig håndbog, som indeholder en trinvis beskrivelse af de aktiviteter, der er involveret i undersøgelsen

Survey Software

Feldborg Informatik har udviklet software til spørgeskemaundersøgelser i mere end 20 år. Værktøjerne, som er udviklet i et tæt samarbejde med markedsanalytikere, anvender omkostningseffektive og sikre teknologier, hvor alt foregår via browseren.

webanalyser.dk


Webanalyser.dk er et brugervenligt gør-det-selv system til spørgeskemaer på internettet.

Med webanalyser.dk kan du selv indsamle og analysere svar fra spørgeskemaer.

Det er billigt, og der er fri support.

Se mere på www.webanalyser.dk

SurveyPortal


SurveyPortal er vores spørgeskemaværktøj til større organisationer, der ønsker at give medarbejderne adgang til at gennemføre undersøgelser.

Med SurveyPortal får brugerne de samme muligheder som i webanalyser.dk, samtidig med at systemet kan konfigureres til virksomhedens behov.

Integration med Business Intelligence Software

Vi danner rapporter og dashboards med resultater fra undersøgelsen, eller vi eksporterer data til dine systemer, således at du selv kan stå for analysen.

Sikkerhed

Vores rutiner og vores IT-systemer er skabt med fokus på sikker håndtering af fortrolige data og personfølsomme oplysninger, og vi håndterer undersøgelser for både sundhedsorganisationer og finansielle institutioner.

Sikkerhed kommer først i alt, hvad vi gør

Informationssikkerhed
Vores it-infrastruktur og tjenester er sikret ved hjælp af avancerede krypteringsteknologier og overholdelse af høje sikkerhedsstandarder.

GDPR
Vi er garanter for at behandling af personoplysninger udføres i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning fra EU.

Certificeringer
Vi er certificeret af Achilles, www.achilles.com som en fuldt kvalificeret leverandør af "Dataindsamling og håndteringstjenester" samt "Software as a service (SAAS) services". Denne certificering har dannet grundlag for vores godkendelse som ”survey provider” for ISS i alle lande.

Download certifikat